WRAKowe forum. Dla komiksiarzy. Nie tylko o komiksach
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 09, 2010, 16:04:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
2 430 wiadomości w 77 wątkach, wysłane przez 190 użytkowników
Najnowszy użytkownik: n95cc
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
WRAKowe forum. Dla komiksiarzy. Nie tylko o komiksach  |  wątki niewłaściwe  |  Ruchome obrazy  |  Wątek: Seriale - temat ogólny « poprzedni następny »
Strony: 1 2 3 [4] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Seriale - temat ogólny  (Przeczytany 5709 razy)
bekon
**

« Odpowiedz #45 : Czerwiec 27, 2009, 11:57:12 »

Ja zeżarłem 1 sezon True Blood i pomimo kiepskiej końcówki polecam za redneckie klimaty Luizjany, zdrowy dystans do tematu i parę zajebistych szyderczych motywów.

slay
*

« Odpowiedz #46 : Czerwiec 29, 2009, 22:23:53 »

Zacząłem kiedyś oglądać ten serial ale po pierwszym odcinku odpuściłem. W ogóle mnie nie wciągnęło, rednackie klimaty są odpychające, cały czas wygląda to jakby kręcili w studio i wynudziłem się okropnie.
paubrilia
*

« Odpowiedz #47 : Listopad 21, 2009, 00:04:00 »

nie widzialem, ale chetnie dam sie przekonac oczywscie pod warunkiem, ze bedziesz w interesujacy sposob w stanie mnie zachecic :

mam pomysl:
moze zrobic z tego tematu bardziej ogolny - o wszystkich serialach
bo jakbym zakladal temat o kazdym serialu, ktory ogladam to troche juz by tego bylo...
Strony: 1 2 3 [4] Do góry Drukuj 
WRAKowe forum. Dla komiksiarzy. Nie tylko o komiksach  |  wątki niewłaściwe  |  Ruchome obrazy  |  Wątek: Seriale - temat ogólny « poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!